Asztrió Biztonságtechnikai Bt.
Biztonság felsőfokon!

 
Üzletpolitikánk:      
       

Nem a mindenáron való növekedést, és minél nagyobb piaci részesedést tekintjük elsőrendű célunknak. Ha egy cég túl nagy, akkor bürokratikussá válik, nem tud személyes kapcsolatot tartani az ügyfelekkel, akiknek pedig ez elmondásuk és 18 éves tapasztalatunk alapján is rendkívül fontos. Ha kérdésük, gondjuk van, akkor nem idegenként egy ” telefonhanggal ” kerülnek kapcsolatba, hanem személyes ismerős ad segítséget, illetve oldja meg a problémájukat a nap 24 órájában.

1982-től a MIKROLIX GMK-n belül foglakoztunk riasztók tervezésével és kivitelezésével, majd 1995-től megalakítottuk az Asztrió Biztonságtechnikai Betéti Társaságot, amely már kizárólag a biztonságtechnika területére szakosodott!
Kezdetben saját fejlesztésű mikroprocesszoros riasztóközpontok gyártásával és telepítésével foglalkozott cégünk, majd amikor már lehetett vásárolni hasonló tudású DSC eszközöket, átálltunk azok telepítésére.
   Telepítéseink nagy részét a fenti üzletpolitika logikája szerint főleg magánszemélyeknél, és személyes kapcsolatot igénylő kis és közepes cégeknél végezzük.
A fent említett üzletkör jellemzője, hogy nem szeretik, ha minden feladatot más vállalkozó végez, ezért folyamatosan bővítettük kínálatunkat. Nagy gyakorlattal rendelkezünk hagyományos és hálózati megfigyelőrendszerek, analóg és videó kaputelefonok, valamint beléptető rendszerek telepítésében is!
   Külön szeretném kiemelni a kültéri védelem előnyeit azok számára akik eddig még nem ismerték. A biztonságtechnika alapvető célja ÉLETÜNK és ÉRTÉKEINK megóvása. Nagyon jó, ha a riasztórendszer jelez, amikor lakásunk valamelyik nyílászáróját illetéktelenek kinyitották! Viszont még nagyobb a biztonságunk, ha már akkor kapunk jelzést amikor még csak megközelítik az ingatlant. Ha ezt a jelzést megfigyelőrendszerünkkel televíziónkon, vagy számítógépen a világ bármely pontjáról ellenőrizni tudjuk, akkor az már a biztonság egy nagyon komoly foka!

A ma piacon lévő eszközök lehetőséget adnak arra, hogy ezeket a feladatokat nagy biztonsággal megvalósítsuk! Viszont önmagában az eszköz kevés, ha olyan telepíti, aki nem ismeri azok gyengeségeit, érzékenységét bizonyos időjárási viszonyok között, mert ez óhatatlanul vakriasztásokhoz vezet!

Fontosnak tartjuk, hogy találjunk megoldást hiánypótló igények teljesítésére is.

Ezért fejlesztettük ki a Lakásautomatizálási Kisközpontunkat, amely az olyan épületek, főleg nyaralók felügyeletét végzi, ahol nem tartózkodnak állandóan a lakók (lásd Termékek).

Cégünk, és tagjai a sokéves tapasztalat mellett rendelkeznek a biztonságtechnikai telepítésekhez szükséges Rendőrhatósági, Vagyonvédelmi Szakmai Kamarai engedélyekkel, és a kötelező felelősségbiztosítással!

     
  Lakásautomatizálási kisközpont akció!  
   
  Ismertető  

 

   
       

Kezdőlap    Akció   Tevékenység   Termékek    Kapcsolat
© 2010 SilGaSoft