A

Czene Ágnes, Mészáros Erzsébet, Mészáros Wivien és T.Czene István festoművészek honlapja

*** Minden jog fenntartva - All rights reserved ***

T. C z e n e A r t S t u d i o I n t e r n a t i o n a l


free web counters . látogatónk 1997.októbere óta.

Czene Ágnes , Mészáros Erzsébet , Mészáros Wivien, T.Czene István

Kedves látogatóink! Szertettel üdvözöljük "virtuális kiállitásunkon"

    

Tisztelt látogató! Bízva abban, hogy - velünk együtt – Ön is a realista festészet (tájképek, csendéletek, portrék, városképek, stb.) kedvelője, kívánunk Önnek kellemes és hasznos időtöltést honlapunk virtuális kiállításán!

Négytagú családi alkotóközösségünk köszöni, hogy megtisztelt minket látogatásával és reméli, hogy kellemes perceket szerez önnek. A következő oldalakon megismerkedhet velünk: az alkotókkal. A kiválasztott névre kattintva elolvashatja a névhez tartozó rövid életrajzot és az adott festő -/megújult honlapunkon immár/- húsz alkotását. Kérjük: az " E-mail " gombra kattintva - ha ideje engedi - írja meg véleményét honlapunkról, illetve képeinkről. Eszébe jutott- e már, hogy otthona, munkahelye irodája esztétikai színvonalát emelheti, ha egy Önnek tetsző, ízlésének megfelelő képet vásárol? Napjainkban egy elegáns cégvezetői iroda, egy dinamikusan fejlődő vállalkozás tárgyalója elképzelhetetlen a falakat díszítő műtárgyak, festmények grafikák nélkül. Amennyiben érdekli ajánlatunk, kérjük feltétlen olvassa el a „Festményvásárlás, partnereink” c. részt is. Ha ön is úgy gondolja - és festményeink megnyerték tetszését, - kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Kedves látogató! Az adott művész oldaláról bármelyikünknek névre szóló személyes E-mail -t is küldhet.

E-Mail a " T.CZENE ART STUDIO " -nak

*** ÚJDONSÁG ***

Egyik újdonságunk a vendégkönyv . Ebbe leírhatja véleményét. Vendégkönyvünk -az Önök bejegyzéseivel- weblapunkon bárki által szabadon olvasható . Már jelenleg is működik, de ez még csak "próbaüzem". Megújult weblapunkon ajánljuk még az „Érdekességek, videó, megnyitók” c. oldalunkat is, amelyen terveink szerint - / az anyagokat folyamatosan feltöltjük és frissítjük / - : Letölthető kis videók is lesznek, például rólunk „munka közben”, TV-s portréfilm, vagy olyan keresztrejtvény, amit rólunk és munkáinkról adtak ki, újságcikkek, kritikák, korábbi tárlataink megnyitói, közismert, híres személyek közreműködésével, illetve egyéb színes, érdekes képanyagok.Sokak kérésére innen lesz letölthető alkotásainkat ábrázoló képernyővédő is. És, nem utolsó sorban ezen az oldalon adunk hírt soronkövetkező "valódi" kiállításunkról, ahova természetesen Önt is szeretettel várjuk.

Írja be címét, értesítem az oldal frissítéseiről /Név,E-Mail cim /:

*** ÚJDONSÁG ***

Festményeink és "Special edition" -jaink (reprint) hivatalos forgalmazója az Egyesült Államokban :

J & C PUBLISHING

Hivahatja Őket (az U.S.A. - ból díjmentesen) : @ 1 - 760(272-5991)


E-Mail amerikai DISTRIBUTOR -unknak

******************************************************************

ELÉRHETŐSÉGÜNK : 2040.Budaörs, József Attila u. 34. / előzetes bejelentkezéssel ! / Tel.: 0 6 2 3 - 4 1 5 - 8 2 1 vagy 0 6 2 0 - 9 4 1 7 - 8 7 4 Fax : 0 6 2 0 - 9 4 0 5 - 8 7 4 , E-Mail : T.Czene.Istvan@drotposta.hu