Pillanatnyilag csak a legfontosabb információkat találhatod meg ezen a lapon kisbabánkról. Úgy tervezem, hogy egy igazi "Babanapló"-t próbálok vezetni itt róla.

Kattints a képekre!

Alberti Luca
 

Született: 2003. december 23. 10 óra 31 perckor, a budapesti Szent János Kórházban.
Méretek: 3650 gramm
                  55  cm

Mivel "faros" baba volt, ezért császármetszéssel látott napvilágot a picinyem. Az első képeket közvetlenül a világrajövetel utáni percekben készítettem,  kissé párás szemmel. Délután már meglepett arcocskájában gyönyörködhettünk, élete első tüsszentését követően.


      

                                    
 

2003. december 24.

Második nap a kórházban. Majdnem egész nap kinn volt velünk. Bogi délután 2 óra felé megpróbálta szoptatni, és csodák-csodája kisebb közelharc után sikerült is az első cuppogó szívás. Persze, mivel álomszuszékot játszott, szinte azonnal el is aludt. A szoptatás igazán sikeressé csak a következő próbálkozásnál vált, amikor is alig bírtuk lecuppantani a kisasszonyt anyukájáról. A szent este igazi boldogságban telt valamennyiünk számára.
 


2003. december 25.

Karácsony első napja. A nagy jövés-menés ellenére babánk simán alszik akkor is, amikor újdonsült nagyszülei meglátogatják. Az orvosi ellenőrzést követően megtudjuk, hogy szombaton, azaz holnapután hazamehetünk. Már nagyon várjuk mindannyian a percet, amikor otthon lehetünk.

2003. december 26.

Karácsony második napja. A büszke nagypapa legszívesebben egy percre se tette volna le első kis unokáját.

2003. december 27.

MEGYÜNK HAZA!!!
A reggeli kórházi készülődés kicsit elhúzódott, s így csak 11 óra után hajthattunk ki a kórházból. Az első utunk a nagyszülői házba vezet, ahol végre együtt megtarthatjuk a "Szent estét", kicsi késéssel. A legnagyobb ajándékot is a fa alá tettük, kicsomagolás céljából.2003. december 28.

Itthon töltött első éjszakánk és nappalunk. A nappal persze az elmaradhatatlan nagyszülői támogatással történik.

(folyt.köv)

A lappal kapcsolatban az alábbi címre írhatsz: galberti@axelero.hu