Paksi Orosz Klub

FRISS HÍREK, PROGRAMOK

Május

·         Kellemes Húsvétot kívánunk klubtagjainknak! Христос воскрес!

Április

·         Sikeresen lezajlott a régóta várt és szervezett április 23-i MEI találkozó. Nagy tömeg (155 fõ) és banzáj volt. Kocsis Léna és Kakuk Ica alig gyõzte regisztrálni a résztvevőket. Szerencsére Paksról is szép számmal mentünk. Platonov igazgató megnyitója után Kovács Gyuri mondott tájékoztatót feltéve a kérdést is, hogy akarunk-e még hivatalosabb keretek között működni. Agárdi Feri film és képbemutatót tartott. Emellett kaja, pia és a rég látott barátok okoztak örömet. Remélem, mindenkiben maradandó élmény volt a találkozó. Köszönöm! Képek stb. késõbb. Észrevételt, véleményt szívesen fogadok!

·         Április 23-án MEI (Moszkvai Energetikai Egyetem) találkozó lesz az ott végzettek számára 15 órai kezdettel Budapesten, az Orosz Kulturális Központban (Andrássy út 120.) A látszám nő (160 körüli). Többek között beszámoló hangzik el a 2003-as moszkvai fórumról is.

Március

·         A március 12-i II. POK focikupát az erős csapatnak és a lelkes szurkolóknak köszönhetően – jobb gólaránnyal – sikerült megnyerni. Az azt követő esten a hangulat pedig igen emelkedett volt. Köszönet minden résztvevőnek és vendégnek!

·         Minden nőtársunkat sok szeretettel köszöntünk Nőnap alkalmából!

Február

·         Az orosz szervezetek február 19-i találkozója jól sikerült. A jó hangulatú beszámolók után az eredmények, a továbblépés részletei is körvonalazódtak, a vacsora pedig kellemes volt. Igaz, az ott átvett kaposvári meghívásnak később nem sikerült eleget tenni.

Január

·         Január 12-én, kedden, az Egyesület ezévi programjáról folyt beszélgetés a paksi Művelődési Központban. A megegyezés szerint (későbbi korrekcióval) február 19-ére a Tekézőbe hívjuk a többi hazai orosz szervezetet, március 12-én tartjuk a foci kupát, június 23-ától a gyerekek mennek Novovoronyezsbe, augusztus 5-étől pedig két hetes krími kirándulás kezdődik.

 

Web: Hadnagy Lajos