info

a webhely

A htsite leginkább a kedvteléseimről szól. Olyasféle dolgok gyűjtőhelye ez a hálószem, amiknek a megalkotása vagy megismerése örömöt szerzett nekem és talán másnak is örömöt szerezhet. Úgy gondoltam, jó lenne valahol egy helyen összerendezni őket.

Ráérő időben nem bővelkedem és kenyérkereső elfoglaltságom sem kötődik közvetlenül az internethez. Így sajnos nincs módom gyakorta frissíteni a site-ot. (A kezdő pár oldal is "hónapokon keresztül" készült.) Mégis, bízom benne, hogy az ide látogatók nem érzik teljesen haszontalannak a nálam töltött időt. Örülnék, ha így lenne!

rólam

itt vagyokJó ideje köztisztviselő vagyok, de dolgoztám már rádióban, tévében, színházban és újságnak is. Főiskolát végeztem magyar - művelődésszervező szakon, kiegészítve felsőfokú újságírói szakképesítéssel. Középiskolába a szentesi Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatára jártam; négy nagyszerű évet töltöttem ott. Családi állapotom: nős, egy gyermek édesapja.

summary

htsite is a hobby site mostly about music (guitar), webdesign and dtp. You find here some of my works and things I like. Unfortunately I haven't got much time to make and update the site or to make a full english translation. But I hope you love to be here and you will come back again.

Tamás Hajas (Hungary)

Fel!