Szekszárdi Borok Könyve

A Szekszárdi Történelmi Borvidéket mutatja be. Neves szakembereik jegyzik a kötetet, melyben helyet kap a történelmi borvidék gazdálkodóinak 2000. évi listája az őstermelőktől a nagygazdaságokig.
Elsősorban szakembereknek szól dr. Diófási Lajos által jegyzett ökológiai fejezet, a borkészítés technológiáját, a sajátos szakmai eljárásokat tárja fel a szekszárdi borászok által elkészített fejezet, dr. Domonyai Péter, Dúzsi Tamás, Módos Ernő, Vida Péter a szerzők. Történeti áttekintést ad dr. Töttős Gábor, míg a bormarketing fejezet Köpenczei István és Kis Pál István munkája. A könyvben önálló életet is élnek a fotók, közel 300 színes fotóval illusztrálták az albumként is forgatható kötetet. A felvételeket Kapfinger András készítette, a kéziratot gondozta a VITOLLA Bt., szakmai szerkesztés: KAFI Bt.
Megvásárolható, megrendelhető:
KAFI Reklám és Kommunikációs Bt.
Tel./fax: 74/414-853, 74/511-709
E-mail: kafi50@axelero.hu
A kötet ára: 3200 Ft


Bor, turizmus, gasztronómia Tolnában

Magyarország déli megyéjét, a hagyományosan vörösbor termő vidéket mutatja be a könyv, mely természetesen a Szekszárdi borvidék bemutatásával kezdődik. Jól ismert Hamvas Béla idézete: "Szenvedélyes szerelemre csak szekszárdit szabad inni", de a tüzes vörösek mellett pompás fehérborok a pihennek a szekszárdi és környékbeli pincékben. Egyre szélesebb körben válik ismertté a Tolna Borvidék is, melynek neves képviselői Bátaapátiban, Bonyhád környékén, Kölesden készítik boraikat. Kovács János mesterszakács receptjei nagyszerűen illeszkednek az ajánlott borokhoz, Kapfinger András fotói teszik teljessé a képeskönyvnek is beillő kötetet. Három nyelven, magyarul, németül, angolul olvasható a kötet, mely információs résszel egészül ki.
Megvásárolható, megrendelhető a kiadónál.
Cím: KAFI Reklám és Kommunikációs Bt.
Szekszárd, Csokonai u. 3.
Tel./fax: 74/414-853, 74/511, 709
e-mail: kafi50@axelero.hu
A kötet ára: 3.200 Ft

Bor, turizmus, gasztronómia Baranyában

Egy korty bor, egy falat étel, egy szép pillantás. Ezekkel a szavakkal ajánlja a kiadó KAFI Reklám és Kommunikációs Bt. kötetét az olvasóknak. A Baranya megye két nevezetes borvidékét, az ismertebb Villányi Borvidéket és a fehérborairól nevezetes Mecsekalja- Borvidéket járják be a szerzők. Hagyományos, ma is elkészíthető ételekkel, remek borokkal és turisztikai információkkal magyar, angol, német nyelven 134 oldalon, többszáz színes fotóval sajátos tükröt tart a bor egyik magyarországi fellegvárának.
Megvásárolható, megrendelhető a kiadónál.
Cím: KAFI Reklám és Kommunikációs Bt.
Szekszárd, Csokonai u. 3.
Tel./fax: 74/414-853, 74/511-709
e-mail: kafi50@axelero.hu
A kötet ára: 3.250 Ft