Üdvözöllek a Kurt Cobain Site-on!

Kurt Cobain

 

Ez az oldal a Nirvana rajongók igényeit próbálja kielégíteni, remélem sikerülni fog és mindenki örömét leli az oldalban. Sok képet, videót, mp3-at és sok kiegészítő dolgot raktam fel ill. fogok felrakni az oldalra. Szeretném, ha az oldal egyedi lenne, de sajnos mivel a Nirvana már 1994 óta nem létezik ezért sok új dologra ne számítsatok. Mégis sok talán számotokra ismeretlen dolgot fogtok találni az oldalon, pl. olyan koncer Cd-ket találhatsz melyeket Magyarországon sosem adtak ki. Rengeteg koncertvideóm is van amelyeket szintén le lehet majd tölteni. Egyszóval jó szórakozást kívánok az oldalhoz! Köszönet mindenkinek aki támogatja az oldalt pl. más oldalakon elhelyezett reklámokért!

 

Hírek:

Sajnos a Naplók c könyv elfogyott nem tudunk több megrendelést teljesíteni. Admin (2005.10.13.)

A videók és mp3ak egyenlőre sajnos nemelérhetők mert a szerver végleg leállt.

Nos az a sajnálotos helyzet hogy a www.nirvana.hu cím ugyan használaton kívül van, de valaki már leregisztrálta így arra gondoltam adhatnátok ötleteket mi legyen az oldal címe, én gondoltam a kurtcobain.hu vagy a nirvanafan.hu címre ezekről lehet szavazni a fórumba megnyitott topicon belül valamint oda lehet írni esetleges ötleteket! A szavazás egy hétig tart utánna regisztrálom a győztes oldal címét:) Légyszives minnél többen szavazzatok! Köszi:)
Admin (2004.12.14.)


Sziasztok! Egy jó hírrel szolgálhatok legalábbis ha minden összejön. 2005 Január 1.-től az oldal átköltözik a www.nirvana.hu címre ami ugye egy fizetős domain. Ehez a címhez lesz remélhetőleg annyi tárhelyem is, hogy a koncertvideókat és az mp3-akat fel tudjam tenni és le lehessen tölteni ráadásul végre akkor normális sebességgel. Szóval drukkoljatok hogy minden összejöjjön! Mindenkinek békés karácsonyt kívánok!
 Admin (2004.12.12.)

Képek a 2004. Ápr. 04.-i Nirvana emlékkoncertről! "Sosem feledünk Kurt" Köszönöm azoknak akik eljöttek!

A Hírlevélre a lap alján tudsz feliratkozni! Akik eddig már feliratkoztak azok már benne vannak a rendszerben nem kell újra feliratkozniuk!

Itt szeretnék szólni pár embernek hogy jött egy rakat MAILER-DAEMON levél a hírlevél elküldése után, sok a nem létező emailcím, ezeket törölni fogom és van egy pár akinek betelt a postafiókja. A nemlétező emailcímekkel kapcsolatba valószínüleg az lehet a gond hogy esetleg rosszúl adtátok meg a mailcímeiteket. Az általános az hogy feliratkozás után kapsz egy visszaigazálást hogy megtörtént a regisztráció, ha nem kaptál visszaigazolást az azt jelenti hogy rosszúl adtad meg a címed tehát akinek nincs visszaigazolása az iratkozzon fel megint! Vagy aki nem kapta meg a most elküldött 2 hírlevelet!
KURT HALÁLHÍRÉNEK RÖVID VIDEÓJA A CNN-RŐL, NÉZD MEG!!!

A lejátszáshoz QuickTime player-re lesz szükséged, innen tudod letölteni!

 

 


Hungarian Metal Link Exchange

 


 Nirvana Fan Page

Kérlek, ha tetszik az oldalam és neked is van weboldalad, használd ezt a bannert reklámként, cserébe én is elhelyezem az oldalon a te reklámodat! Mindenkinek köszönet aki támogatja az oldalt!

 

Menj Zenei Szabadságra