Bemutatkozás

 

Cég: 1979.-ben alakultunk - kis családi vállalkozásként. Azóta vállalkozásunk évről-évre fejlődik. Cégünk előnye: a gyorsaság, rugalmasság, megbízhatóság. Ezt a műhelyben dolgozó állandó csapat és egy bármikor mobilizálható bedolgozói hálózat biztosítja. A termékeket magunk tervezzük, modellezzük. A vállalkozás formája - egyéni vállalkozás.

Profil: Pamut, poliészter és kevert szálas alapanyagokból gyártunk asztalterítőket és konyhai kiegészítőket. Fő specialitásunk: a komplex konyhai textilcsalád. Az asztalterítő mintájával harmonizáló függöny, ülőpárna, kötény, fogókesztyű, és egyéb kiegészítők.

Szolgáltatás: vidéki partnereinknek postacsomagban is elküldjük termékeinket.

Távolabbi célok: A mi profilunk: a gyártás. A kereskedés legyen a kereskedőké! Ezért nem is tervezünk saját kiskereskedelmi egységeket nyitni. Inkább több üzletbe szeretnénk eljutatni termékeinket.

Trend-változás: Rendszeresen figyeljük a trendek változásait. A szaksajtóból és külföldi szakkiállításokon (Heimtextil) tájékozódunk; és az uralkodó divatirányzatokat ültetjük át "magyarra". Mintáink, színeink megválasztásakor az évszakok hangulatát is figyelembe vesszük. A húsvéti-, karácsonyi szezonra minden évben új mintákkal készülünk.

Vevőinfó: Akcióinkat, újdonságainkat rendszeresen meghirdetjük. Ezekről levélben is értesítjük törzsvevőinket.

Parkolás: Telephelyünknél a parkolás tökéletesen megoldott.

Előny: Több, mint 120 féle mintával dolgozunk, ebből biztos mindenki megtalálja az "igazit". A kiskereskedők rendelésére, egyedi méretekben is elkészítjük termékeinket.

 
 

Valid XHTML 1.0 Strict