Ez a hűtőkamrák és házak oldala! Persze nem csak ilyen nagy kell, mint itt a képen, sőt, sokkal gyakoribb a kisebb!A lényeg az,hogy pontosan olyan méretű és teljesítményű legyen a berendezés, ami a sokszor különleges, de szinte soha nem szokványos feltételek mellett mindig teljesíteni tudja a feladatát. Rengeteg paramétert kell figyelembe venni, pontos ismereteket kell szerezni a hűtendő anyagról, a használat körülményeiről stb.

Sajnos ezekben a dolgokban még a megrendelők sem mindig tájékozottak, ezért a feladat sokszor nagyon nehéz. Bátran állíthatom, hogy ezeken a nehéz helyzeteken eddig mindig átsegített a sok éves tapasztalat, az elkészült berendezések problémamentesen működnek.


Ha ilyen szép kűlső-belső borítást szeretne a régi helyett, kattintson ide!

Ha valaki vállalkozásával szeretné kielégíteni a ma elvárt (igen szigorú) követelményeket a hűtéstechnika területén, bizony jó néhány készülék cserére szorul. Ezekben az esetekben felmerül a kérdés, nem lenne e célszerűbb megfelelő, akár többfunkciós hűtőkamrával megoldani a gondokat. A legtöbb esetben, sőt szinte mindig olcsóbb ez a variáció. Elképzelhetetlenül jobban lehet az eldugott, de beépíthető helyeket használni, mindenesetre a lehetőségeket érdemes megvizsgálni!

Több kép!