A hűtökészülékek javításának szinte legfontosabb követelménye a gyorsaság, hiszen akár a háztartásban akár a kereskedelemben mindig magas lehet a vesztesség!
Mi akik ezt a szakmát családi hagyo-mányként választottuk, tudomásul vesszük, hogy legyen bár ünnepnap, vagy családi probléma, a segítségnek meg kell érkeznie.
A gyorsaság fontossága és a lehetsé-ges viták elkerülése érdekében minden beavatkozásnak a helyszinen kell történnie! Eddig bevált!

A háztartásokban és a kereskedelemben rengetegféle gyártmány és típus van forgalomban,de miután mi kizárólag hűtőberendezésekkel foglalkozunk, a változatosság nem jelent semmiféle műszaki akadályt, hiszen a web-lap többi részéből kiderül, hogy szinte mindenféle rendszerű és célú készüléket tervezünk és kivitelezünk. Ilyen körülmények között nem okoz gondot semmiféle hiba megfejtése és elhárítása.

Nem alkalmazzuk a ma annyira elterjedt vizsgálati és árajánlati díj számlázását, csak a m e g j a v í t o t t készülék esetén merül fel költség! Természetes, hogy a javítások minimum 12 havi garanciát kapnak, és az is, hogy a kiszerelt, hibás alkatrészek a megrendelőnél maradnak.
Örömmel fogadjuk Önt is megrendelőink táborában! A FŐLAP-ra visszakapcsolva megtalálja elérhetőségeinket.