Szakrendelések
Beteg tájékoztató
Elérhetőség

Szakrendelések:

Amennyiben Ön szakrendeléseink rendelési ideje, előjegyzés, beutaló szükségessége iránt érdeklődik, kérjük hívja a 49-es körzet 505300, vagy a 49-es körzet 411 444-es telefonszámot.

Beteg tájékoztató:

Intézményünk a társadalombiztosítási ellátás keretében meghatározott, szakmailag indokolt, megfelelő, folyamatosan hozzáférhető és megkülömböztetés nélküli egészségügyi ellátást csak akkor tud térítésmentesen biztosítani, ha rendelkezésünkre bocsátja TAJ-számát. Sürgősség esetén azonban az életmentő, illetve a maradandó egészségkárosodás megelőzését szolgáló ellátást akkor is biztosítjuk, ha TAJ-számát nem tudja bemutatni, vagy nincs egészségbiztosítása. Ellenkező esetben az ellátás térítésköteles. Szintén térítésköteles, ha Ön beutalóhoz kötött ellátást beutaló nélkül kíván igénybevenni. Ekkor Önnek előre kell a térítési díjat megfizetni. A pénztár a befizetett összegről számlát állít ki.

Intézetünk minden - közforgalom előtt nyitott - helyisége megközelíthető mozgáskorlátozottak számára is.

Betegsége esetén minden magyar állampolgárnak joga van betegjogi képviselőhöz fordulni. Rendelőintézetünkben ezt minden páros hét szerdáján Kőszegi Judit-nál teheti meg, a földszinti tanácskozóban.

A Betegek ellátása nem érkezési sorrendben történik, attól a kezelőorvos sürgősségi, illetve szakmai szempontok alapján eltérhet.

Betegeink az Intézet előtt található ingyenes parkolóban parkolhatnak. A kerékpárokat a szintén itt elhelyezett kerékpártárolóban helyezhetik el.

Az Intézet egész területén tilos a dohányzás.

A Rendelőintézet területén kérjük a mobiltelefon használatát mellőzni.

Elérhetőség:

Intézetünk címe: 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 75.

Levelezési cím: 3401 Mezőkövesd, Pf. 244.

Központi telefonszám: 49-es körzet 505300, vagy 411444

Fax szám: 49-es körzet 505302

email cím: mezokovesd.rendelo@t-online.hu