Terepasztal
Kedves látogató!

Új, saját lakásba költözés miatt az eddigi terepasztalomat kénytelen voltam elbontani. Az új lakásba a jobb térelosztás biztosításához (ne a terepasztal foglalja el a fél szobát) új, falon futó "asztalt" terveztem. A tervezés során több, nagyjából hasonló terv készült, végül az alább látható lett a végső győztes.

A tervezett asztal felső szintje


A tervezett asztal alsó, rejtett szintjeA beköltözés után eltelt egy év, ezen idő alatt sajnos az új terepasztal építésével különböző okok miatt nem tudtam foglalkozni. Idén februárban azonban felgyorsultak az események: át lett rendezve a terepasztalnak helyet adó nappali, az útban levő tévé és videó fel lett fúrva a falra az asztal építési magassága fölé és beszerzésre kerültek a hiányzó faanyagok is.

Február végén elkezdődött az asztal építése, jelenleg (március eleje) az asztal alsó szintje a helyén van, le lettek fektetve a rejtett tároló vágányai. A felső szint merevítő kerete elkészült, az alsó szint elektromos bekötésének megcsinálása után kezdődhet a hurokfordulók és a felső szintet tartó keret rögzítése.

Az építés folyamatáról kicsit késöbb részletesebben is beszámolok képekkel illusztrálva, addig is minden körítés nélkül néhány kép az asztal faszerkezetéről, illetve az alsó szint jelenlegi állapotáról itt látható.


A meglévő modellek listáját itt lehet megtekinteni.

Korábban meglátogatta a régi asztalom egy NMJ Nohab is.Ha észrevételed van, akkor irjál egy levelet a postaládámba mailto:simico@freemail?PONT?hu

Utolsó módosítás: 2005.03.10
Copyright (C) Simon Krisztián 1997, 2005