VÁR HOTEL***

Kastélyszálló

Fo ut 9. Visegrad, H-2025

Tel./Fax: +36/26/ 397-522, 397-572

E-mail: varhotelvisegrad@axelero.hu


Budapesttől 30 km-re, a Dunakanyar legszebb részén, a visegrádi vár tövében és a Salamon-torony szomszédságában, közvetlenül a Duna partján található a HOTEL VÁR , mely egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt. A 3 csillagos kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, mely 20 db igényesen kialakított egyedi bútorokkal berendezett zuhanyzós, minibárral, telefonnal és színes kábeltelevízióval felszerelt kényelmes szobával, 24 órás recepcióval, rendezvényszolgálattal, étteremmel, drinkbárral szolgálja a vendégek kényelmét.


Gasztronómiai területen egy 50 fős, télen-nyáron üzemelő 100 éves pince-borozó és hangulatos étterem várja a vendégeket a magyar és mediterrán konyha széles választékával, házi specialitásokkal, melyhez egy 60 fős hangulatos kerthelyiség és egy különleges koktél,-és grillterasz is kapcsolódik. Mind családi és esküvői, mind céges rendezvényeknek, álló,-és ülőfogadásoknak, divat,- és termékbemutatóknak kiváló helyszíne a szálloda és összes termei.

A HOTEL VÁR 20 fős konferenciaterme tréningek, továbbképzések, rendezvények, szemináriumok ideális és sikeres lebonyolítására ad lehetőséget. A szolgáltatások skáláját saját zárt gépkocsi-parkoló, napozóterasz, szauna és kondicionálóterem egészíti ki. A szálloda vendégei kedvezményesen vehetik igénybe a közeli thermálfürdő- és wellness-komplexum szolgáltatásait.

Üdülési csekket elfogadunk, mely éttermi fogyasztásra is felhasználható!


Bővebb információért hívjon bennünket a fenti telefonszámokon!
LátnivalókProgramok

Wellness
Vendégeink igényes kikapcsolódását szolgálja a közeli fürdő- és wellnesskomplexum. Az igénybe vehető szolgáltatások többek között:
külső- és belső élménymedencék
úszómedence
szabadtéri strandmedence napozóterasszal
thermálmedencék (32 - 38°C )
pezsgőfürdő
szauna
aroma- és gőzfürdő
szolárium
aqua jogging
masszázs
fitnessterem
squash
Vendégeink részére igény szerint transzfert biztosítunk!


Konferenciaajánlat

A HOTEL VÁR szeparálható különterme ideális helyszíne kisebb tréningeknek, céges rendezvényeknek, konferenciáknak, megbeszéléseknek. A terem elrendezéstől függően maximum 20 fő befogadására alkalmas. Nagyobb létszám esetén a rendezvényeket az 50 fős, télen-nyáron üzemelő, fűthető, hangulatos borozóban tudjuk megrendezni. Technikai felszerelésként flip-chart tábla, írásvetítő, színes televízió és videó áll a résztvevők rendelkezésére.

Kedvezményes konferenciaajánlatunkat mindig az igényeknek megfelelően alakítjuk ki.